Sport Coaching

Ons doel met de sport coaching is om iedereen op een betaalbare, verantwoorde en wetenschappelijke manier te laten sporten, daarom heb je keuze tussen verschillende formules zodat ieder zijn wens vervuld wordt.

In deze formules zit een persoonlijk sportschema. Hiermee bedoelen we dat het schema op het niveau van de atleet gemaakt wordt, rekening houdend met de persoonlijke doelen alsook de agenda.
Afhankelijk van de formules wordt het schema per week of per maand opgesteld, waarbij je dus wekelijks of maandelijks contact hebt met ons om je schema aan te vullen.
Om de kwaliteit van de personal coaching te garanderen werken we liefst op lange termijn, startend met een schema van minstens 6 maanden is ideaal. Dit omdat je pas op deze termijn iemand leert kennen en ook vooruitgang ziet en voelt.

Elke begeleiding start met een uitgebreide test om jouw persoonlijke trainingszones te bepalen en de schema ’s te optimaliseren. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten testen ( lactaat, FTP,…) omdat niet elke sporter gelijk is. Om de paar maanden kunnen deze herhaald worden om bij te sturen en de vooruitgang te meten. Ook sporters die zichzelf trainen of door andere coaches getraind worden, kunnen bij ons terecht hiervoor.

De basisprijs voor een schema voor een unisport (lopen of fietsen of zwemmen) kan al vanaf 50 Euro/maand voor multisport (duathlon/triathlon of meerdere sporten) kan al vanaf 57 Euro/maand.

Hierop zijn verschillende opties beschikbaar waarvoor de prijzen variƫren afhankelijk van je keuze tot week of maandbegeleiding. Ook de duur bepaalt de prijs, hoe langer de samenwerking, hoe goedkoper. Keuze Basisaccount of Premium account Trainingpeaks of analyse met WKO5.

Verder zijn er nog mogelijkheden tot individuele techniekbegeleiding zwemmen, fietsen, looptechniek, wissels, core stability met video analyses.

Voedingsadvies.

Gebruik van Powermeter fietsen of/en lopen.

Begeleiding op wedstrijddag.

VOOR MEER INFO: 0486 30 11 95